Διαμονή

 

Το Orizzonte apartments είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που  προσφέρει 6 διαμερίσματα μακριά από τη βουή και τον θόρυβο της πόλης μέσα σε καταπράσινους ελαιώνες. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ηρεμία ,η απέραντη θέα και η διαρκώς ευχάριστη θερμοκρασία. Όλα τα διαμερίσματα έχουν βεράντες με θέα την πόλη της Λευκάδας και τη θάλασσα, η οποία εκτείνεται μέχρι και την Πρέβεζα

Τα διαμερίσματα 3 και 5 βρίσκονται στο ισόγειο. Είναι 64τ.μ και αποτελούνται από 2 υπνοδωμάτια: το ένα με διπλό κρεβάτι και το άλλο με 2 μονά ,κατά περίπτωση και 3. Εντοιχισμένη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μπάνιο με ντούζ και μια μεγάλη αποθήκη.  Η είσοδος  για το καθένα από αυτά βρίσκεται σε μεγάλες και σκιερές ιδιωτικές βεράντες.

Τα διαμερίσματα 2,4 και 6 είναι μεζονέτες με είσοδο από εξωτερικές σκάλες και ιδιωτικές βεράντες . Στο 1ο επίπεδο υπάρχει ένας μεγάλος χώρος όπου βρίσκεται μία εντοιχισμένη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, το σαλόνι με έναν διπλό καναπέ-κρεβάτι και ένα wc. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο 2ο επίπεδο, όπου βρίσκεται μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι , μπάνιο με ντούζ  και μία μεγάλη, σκιερή βεράντα. Τα διαμερίσματα αυτά είναι ιδανικά είτε για δύο φιλικά ζευγάρια είτε για οικογένεια με 2 παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες από τα διαμερίσματα στη σελίδα με τις φωτογραφίες ή πατήστε εδώ