Διαμονή

 

Το Orizzonte apartments είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει 5 διαμερίσματα μακριά από τη βουή και τον θόρυβο της πόλης μέσα σε καταπράσινους ελαιώνες. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ηρεμία, η απέραντη θέα και η διαρκώς ευχάριστη θερμοκρασία. Όλα τα διαμερίσματα έχουν βεράντες με θέα την πόλη της Λευκάδας και τη θάλασσα, η οποία εκτείνεται μέχρι και την Πρέβεζα.

Τα διαμερίσματα 3 και 5 βρίσκονται στο ισόγειο. Είναι 64τ.μ και αποτελούνται από 2 υπνοδωμάτια: το ένα με διπλό κρεβάτι και το άλλο με 2 μονά, κατά περίπτωση και 3. Εντοιχισμένη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μπάνιο με ντούζ και μια μεγάλη αποθήκη. Η είσοδος για το καθένα από αυτά βρίσκεται σε μεγάλες και σκιερές ιδιωτικές βεράντες.

Τα διαμερίσματα 2, 4 και 6 είναι μεζονέτες με είσοδο από εξωτερικές σκάλες και ιδιωτικές βεράντες. Στο 1ο επίπεδο βρίσκεται μία εντοιχισμένη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, το σαλόνι με έναν διπλό καναπέ-κρεβάτι και ένα wc. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο 2ο επίπεδο, όπου βρίσκεται μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, μπάνιο με ντούζ και μία μεγάλη, σκιερή βεράντα. Τα διαμερίσματα αυτά είναι ιδανικά είτε για δύο φιλικά ζευγάρια είτε για οικογένεια με 1 ή 2 παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες από τα διαμερίσματα στη σελίδα με τις φωτογραφίες ή πατήστε εδώ