Καλώς ήρθατε στα διαμερίσματα Orizzonte 

Καλώς ηρθατε στην Λευκάδα!

Η Λευκάδα, το νησί των θρύλων της μυθολογίας το νησί των ποιητών και των παραδόσεων, αποτελεί έναν ξεχωριστό ταξιδιωτικό.

προορισμό. Απαράμιλλης ομορφιάς φυσικά τοπία, οι γνωστές και βραβευμένες σε όλο τον κόσμο παραλίες της, η φιλοξενία τωνκατοίκων της, καθώς και οι οργανωμένες μονάδες διαμονής και εστίασης θα κάνουν τις διακοπές σας μοναδικές.

Η Λευκάδα είναι γεμάτη επιλογές που μπορείτε να ανακαλύψετε ποιο εύκολα αν επιλέξετε το Orizzonte για την διαμονή σας...

 

Καλώς ήρθατε στο Orizzonte

Σε μια ήσυχη τοποθεσία, μέσα σε καταπράσινους ελαιώνες, με πανοραμική θέα την πόλη της Λευκάδας και τα παράλια τηςβρίσκεται το Orizzonte. Απέχει 3χλμ, από το κέντρο της πόλης, που αποτελεί το οδικο σημείο σύνδεσης του νησιού με τηνηπειρωτική Ελλάδα. Ετσι το Orizzonte αποτελει ιδανική αφετερία, για να επισκεφτούν οι επισκέπτες του οποιοδηποτε μέροςτης Λευκάδας επιλεξουν να πάνε.


Το συγκρότημα αποτελείται απο 3 ισογεια διαμερίσματα 2 δωματιών(περιλαμβάνουν πληρως εξοπλισμένη κουζίνα) και 3αυτονομες μεζονέτες, όπου στον πρώτο όροφο είναι το καθιστικό και η κουζίνα ενώ στο δεύτερο βρισκεται η κρεββατοκάμαρα.


Χαρακτηριστικό του συγκροτήματος είναι, εκτός από την μοναδική θέα, η διαρκώς ευχάριστη θερμοκρασία της περιοχής, που βρίσκεται σε υψόμετρο 170 μετρων περίπου από την επιφάνεια της θάλασσας

 

Απολαύστε τη φιλοξενία μας στο γαλαζοπράσινο νησί των ποιητών!

Eπικοινωνία

Tηλέφωνο: 6974458900, 6944630563 , E-mail: orizzonteapartments@gmail.com